İSTİHDAM İÇİN EĞİTİM VE KOORDİNASYON PROJESİ

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından tarafından uygulanan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin pilot Belediyeler arasında yer aldığı ‘İstihdam için Eğitim ve Koordinasyon Projesi’ İSKEP 17 Mart 2015 Tarihinde saat 10.30’da Hilton Garden İnn Hotel’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

12 Pilot İl arasında yer alan Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan seminerde; dezavantajlı grupların istihdamına yönelik katkı sunması hedeflenen proje ile Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kentte bulunan diğer kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa yürütülecektir.

Basın mensupları programa davetlidir

Eklenme Tarihi: 13.02.2017 13:36