Bakan Çavuşoğlu Afet Bölgesi Şanlıurfa’da

Şanlıurfa’yı vuran sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Kente gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu selden en çok etkilenen bölgeleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere afet bölgesi Şanlıurfa’ya geldi.

Karakoyun Deresinin bulunduğu Süleymaniye Mahallesini ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu’na Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da eşlik etti.

Selin etkisini daha fazla hisseden Süleymaniye Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Çavuşoğlu devletin her zaman halkının yanında olduğuna dikkati çekti.

Kentin simgelerinden biri olan tarihi Balıklıgöl’ü de ziyaret eden ve balıklara yem atan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarihi alandaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Eklenme Tarihi: 24.03.2023 15:17