Büyükşehir’in İftar Çadırında Vatandaşlarla İftar Yapıldı

Şanlıurfa’da deprem ve selin yaraları sarılırken kentte, On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif dayanışma ve kardeşlik içerisinde geçiyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi ve 13 ilçede kurmuş olduğu iftar çadırlarında binlerce

vatandaş aynı sofrada buluşuyor.

Paylaşmanın ve misafirperverliğin başkenti Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda kurulan iftar çadırlarında Halil İbrahim Bereketi ile vatandaşlar dualar eşliğinde oruçlarını açıyor.

Şanlıurfa’nın en doğusundan en batısına kadar tüm ilçelerde kurulan iftar çadırları birlik ve beraberliği pekiştirirken Şanlıurfa merkezinde kurulan iftar çadırları ve ramazan sokağında tasavvuf etkinlikleri ve ilahi dinletileri adeta mest ediyor.

Şanlıurfa’nın kalbinde yer alan Rabia Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Jandarma İl Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran,  Emniyet İl Müdürü Mehmet Murat Ulucan Ramazan Ayı’nın ikinci iftarını vatandaşlarla birlikte yaptılar.

İftar saatinin gelmesiyle birlikte okunan ezanın ardından Başkan Beyazgül ve Bakan Nureddin Nebati, Kurulan çadırda vatandaşlarla aynı sofrada oruçlarını açarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Eklenme Tarihi: 24.03.2023 23:27

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı