Büyükşehir Konuklu’da Asfalt Öncesi Hazırlıklarını Tamamlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye ilçesi Konuklu Mahallesi Şehir yolu Caddesi asfalt öncesi terasman ve yol yapım çalışmalarına süratle devam ediyor. Fen İşleri ekipleri temel malzeme serimi yaparak asfalt öncesi tüm

hazırlıklarını tamamlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşların rahat bir ulaşıma kavuşmaları amacıyla yollarda asfalt öncesi çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluğun fazla olduğu yerlerde vatandaşların refah ve huzurunu sağlamak amacıyla yol çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, Haliliye ilçesi Konuklu Mahallesi Şehir yolu Caddesi asfalt öncesi terasman ve yol yapım çalışmalarını gerçekleştirdi. Zemin sağlamlaştırma çalışmalarının ardından güzergâh sıcak asfaltla buluşturularak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Eklenme Tarihi: 08.07.2024 11:17