Büyükşehir’den Karaköprü’de Sıcak Asfalt Çalışmaları

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına hız veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesi Batıkent Mahallesi 4194. Caddeyi sıcak asfalt konforu ile buluştururken

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Alibaba Mahallesi’nde deforme olan yollarda çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini bir bir hayata geçiriyor.

Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Karaköprü ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların takdirini topluyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen bu çalışmalarla birlikte yollarının daha konforlu hale geldiğini ifade eden vatandaşlar, özverili çalışmalarından ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 10.07.2024 16:24