Büyükşehir Sporcuları Başarıdan Başarıya Koşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcularından Yusuf Boz, U11 ve U13 Türkiye Güreş şampiyonasında U11 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken Wushu Kung-fu Şampiyonası Avrasya Kupası'nda ise Hasan Hüseyin Gündoğdu Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ordu’da düzenlenen U11-U13 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcusu Yusuf Boz, U11 26-30 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Minderde gösterdiği performansla rakiplerini birere birer deviren Boz, altın madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Edirne'de düzenlenen 7. Balkan Wushu Kung-fu Şampiyonası Avrasya Kupası'nda ise Hasan Hüseyin Gündoğdu, Tao Dao shu stilinde Türkiye ikincisi oldu. Her zaman spora ve sporculara destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.

Eklenme Tarihi: 25.07.2024 16:45