İSKEP Yerel Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye Belediyeler Birliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin ve Çalışma Bakanlığı  ile beraber yürütteceğimiz Avrupa Birliği destekli projesi olan İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) içinde yer alan proje, Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen  yerel ve ulusal  basın il temsilciliklerinin de katıldığı basın toplantısında tanıtıldı.

Türkiye’deki dezavantajlı bireylerin topluma entegrasyonunu sağlamak amacıyla, aralarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin de bulunduğu 10 ilden 12 belediye tarafından yürütülen İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aysel Göncü, Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ve  İSKEP Projesi İletişim Uzmanlarının katılımıyla projenin 10 ilde dezavantajlı bireylerin istihdam edilebirliriğini kamuoyu ile paylaştılar.

Özellikle sosyal dışlanmadan dolayı istihdamdan da uzak kalan ekonomik ve kültürel diğer kaynaklardan da yoksun kalmamaları adına geliştirilmiş olduğunu vurgulanyan İSKEP uzmanları, dezavantajlı bireylere yönelik Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin daha önce yaptığı özverili çalışmalarına bakıldığında Şanlıurfa'dan çok umutlu olduklarını belirttiler.

Eklenme Tarihi: 17.02.2017 16:19