Balık Pazarı Ve Manav Hali Tamamlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Paşabağı Mahallesinde yapımı tamamlanan Balık Pazarı ve Manav halinde incelemelerde bulunarak esnafla bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin balık satıcılarına yönelik Paşabağı Mahallesinde yaptırdığı Balık Pazarı ve Manav Hali tamamlandı. Kent merkezinde dağınık ve hijyenik olmayan koşullarda balık ve su ürünleri satışının önüne geçmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi meclis tahsis kararı gereği yaptırılan ve 3 bloktan oluşan pazarı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pazar esnafıyla sohbet eden Başkan Çiftçi, esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Encümenince oluşturulan hak sahibi tespit komisyonunca belirlenen hak sahiplerine noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilerek 57 işyerinin tahsis sözleşmesi imzalandı. Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı Balık pazarı ve manav halindeki işyerleri hak sahiplerine tahsisi yapıldı. Pazarda yapılacak olan tadilatın ardından balık ve su ürünleri satışı  tek çatı altında yapılacak. 

 

Eklenme Tarihi: 03.01.2018 14:53

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı