Sema Çiftçi, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, 2017- 2018 Eğitim Öğretim Sezonun 1. dönem kapanış gününde öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da

eğitime ve gençlere yönelik bir çok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, her zaman gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Sema Çiftçi, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet ederek nasihatlerde bulunarak karne sevinçlerine ortak olan Çiftçi, başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler vererek eğitimlerine katkıda bulunmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılan deneme sınavı kitapları verdi. Ardından geçtiğimiz yıllarda Batman'da şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın anısına açılan kütüphaneye kitap bağışında bulunan Sema Çiftçi, gençlerin eğitimine her zaman olduğu gibi destek vereceklerini belirtti Okul yönetimi tarafından da Sema Çiftçi'ye desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Eklenme Tarihi: 21.01.2018 16:34

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı