Başkan Çiftçi Akçakale’de

Her defasında farklı bir ilçe ziyareti gerçekleştirerek gerek açılış gerek ise temel atma törenleri yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu kez de Akçakale ilçesini ziyaret etti.

İlk durağı AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığı olan Başkan Nihat Çiftçi ardından Akçakale’de faaliyet gösteren Basın mensupları ile bir araya geldi.AK Parti Akçakale İlçe Başkanlığında teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerine değinen Başkan Nihat Çiftçi, “İlçe ziyaretlerimizde ilk geldiğimiz yer partimiz oldu,Teşkilatlarımız ve istişare ettiğimiz yerlerdir.

Hizmet noktasında Akçakale tamamıyla kucaklandı çok kısa sürede önemli hizmetler yaptık. Bu hizmetler birlik ve bütünlüğün eseridir ve Allah’ın izni ile yeni bir sürece giriyoruz Seçim sürecine teşkilatlarımız başlayacak ve bu süreci en iyi şekilde adaylarımızın arkasında olarak ve Akçakale’nin tüm evlerini mahallelerinde insanlarımızı dinleyerek, onların kalbini fetih ederek onların derdine derman olarak ilerlememiz lazım. Her konuda her zaman hep birlikte olduğumuz teşkilatlarımıza Başkanımıza ve onun yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

YILDIK “AKÇAKALE NİHAT ÇİFTÇİ DÖNEMİNDE GÜZEL HİZMETLER GÖRDÜ”

AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ise, “Gerçekten Akçakale’de Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi özveri ile çalıştı. Gereken hizmetleri yaptı ve halen yapmaya çalışıyor, bu bağlamda Başkanımız Nihat Çiftçi’den memnunuz emekleri için Allah razı olsun ve kendilerine müteşekkiriz. Gerek ise kırsal mahallerinde gerek ise ilçe merkezinde Akçakale Nihat Çiftçi döneminde güzel hizmetler gördü” dedi

BAŞKAN ÇİFTÇİ AKÇAKALELİ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ziyaretleri kapsamında Akçakale’de faaliyet gösteren Basın Mensupları ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları anlattı.Basın mensupları ile sohbet havasında geçen toplantıda talep ve önerileri dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, Akçakale’nin Şanlıurfa ile birlikte hizmet noktasında büyük bir yol kat ettiğinin altını çizdi.

Eklenme Tarihi: 25.12.2018 15:47

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı