Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfalılar İle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halka seslendi. Başkan Nihat Çiftçi’nin de katıldığı mitinge çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da halka seslenmek, 8 Mart Dünya Kadınlar gününe katılım sağlamak ve Göbeklitepe'nin açılışını gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Programına ilk olarak 11 Nisan meydanında halka seslenerek başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi.

“Şanlıurfa’nın geleceğine kastedenlere inat el ele kol kola hedeflerimize yürüyeceğiz.

Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık.Dün Mardin’de hızlı tren müjdesi verdim. Biz yaparız onlar ise seyreder. Şanlıurfa GAP’ın en önemli şehridir. Sulama yatırımlarına gece gündüz devam ediyoruz.Şanlıurfalı çiftçilere son 17 yılda 10 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik.

Bazı tezgâhlara oyunlara sakın ha gelmeyin. Bu trenden inenler bir daha bu trene binemez.
Bu davada bu treni terk edenleri kusura bakmasınlar bu can bu tende olduğu sürece bu trene kabul etmeyiz.Kimlerle yola çıktıysak bize ihanet etmedikçe biz yolculuğumuza devam ederiz. Emaneti emin ellere teslim ettik, onlarla yola devam ediyoruz.Biliyorsunuz ülkemizde 84’ten beri vahşi eylemler gerçekleştiren bir bölücü terör örgütü var. Masum çocukları öldürerek nice evlere ateş düşürmüştür.Askerlerimizin, polisimizin karşısında tutunamayanlar silahsız vatandaşlarımıza etmediklerini bırakmamışlardır. Kürt kardeşlerimizin hakkını savunmak gibi bir girişimi olmamıştır. Bölgemizde bir takım güçlerin gönüllü taşeronluğunu yapmıştır. Kürt kardeşlerimin sıkıntıları vardı. Yoksulluk, baskı, haksızlık vardı. Bu bölgede daha ağır yaşanıyordu. Biz böyle bir Türkiye’yi devraldık” diye konuştu.

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ BÜYÜK MİTİNG’TE ŞANLIURFALILARA SESLENDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’da düzenlediği miting öncesi Şanlıurfalılara seslendi.

Konuşmasında Başkan Nihat Çiftçi, “16 yıldır bu davanın sekteye uğramaması için çalışan her zaman liderinin yanında olan aziz Şanlıurfalı kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz.  Kadirşinas Şanlıurfalıların bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühünü arttırarak sürdüreceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. AK Belediyeler olarak hedefimiz öncelikle insan dostu şehri oluşturmaktadır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kendini yenileyen, geliştiren, sorgulayan ve hesap verilebilir kılan bir belediyecilik ilkesiyle yolumuza devem etmekteyiz. Sadece bir şehrin temel ihtiyaçlarını, alt yapısını, parklarını, görüntüsünü iyi hale getirmiyoruz. İçinde yaşayan insanların sosyal ihtiyaçlarını gideren, gelişmesini sağlayan, refah seviyesini yukarı çeken politikalar geliştiriyoruz. Sosyal, kültürel ve tarihi dokuyu koruyan, gelecek kuşaklara aktarmayı hedefleyen bir belediyecilik sergiliyoruz. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde, Fatih Sultan Mehmed Han’ın dediği gibi; “Hüner bir kenti imar etmek, medeniyete kavuşturmak,  Halkın kalbini kazanmaktır”  anlayışı yatmaktadır. Hizmet önemli ama halkın GÖNLÜNÜ kazanmak daha önemlidir, Biz de bunun için çalışıyoruz. Geleceğin Türkiye’sini gelişen bir Şanlıurfa ile inşa ediyoruz.”

“Sizin de önderliğinizde bu kutlu yürüyüşte tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak birlik içinde Yeni Türkiye hedefimize ulaşacağız.  Bilmelisiniz ki ve bütün dünya bilmelidir ki, Derinliklerin dibine kadar, Mesafelerin sonuna kadar, Biz Şanlıurfa olarak Cumhurbaşkanımız ile birlikte olacağız. Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek, AK Parti hizmetlerini kalıcı hale getirecek ve hizmetlerin üzerinde yeni hizmetler katacak bir seçimin arifesindeyiz. İnanıyorum ki Şanlıurfa sandıkta büyüyen ve gelişen Türkiye'den yana oyunu kullanıp “Barış ve Huzurun teminatı benim” diyecek.  Buna tüm yüreğimle inanıyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu

Eklenme Tarihi: 08.03.2019 17:26

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı