Büyükşehir Belediyesi, 'Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı' Düzenledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ''Milletin Sesi Mehmet Akif'' İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 'Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı İstiklal Marşı ve Anlam Dünyası Paneli' düzenlendi.

Vatan sevgisini anlatmak amacıyla düzenlenen şiir yarışmasında birinci seçilen İstiklal Marşı’nın 98’nci yıldönümünde Büyükşehir Belediyesi tarafından anma programı gerçekleştirildi. Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve müzikalle başlayan program, panelle devam etti. Programa  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Canbek, daire başkanları, müdürler, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı. Program sonunda öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından 'İstiklal Marşı ve Anlam Dünyası' kitabı hediye edildi.

Eklenme Tarihi: 12.03.2019 16:36