Başkan Çiftçi, Partisinin Adayı Beyazgül'ün Lansman Toplantısına Katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, partisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün proje tanıtım toplantısına katıldı.

Başkan Çiftçi burada yaptığı konuşmasında AK Belediyecilik sayesinde Şanlıurfa'da büyük gelişmeler yaşandığına dikkat çekti.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Proje Tanıtım Toplantısı düzenledi. Yoğun katılımın yaşandığı toplantıya Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları, MKYK Üyesi Vildan Polat, il ve ilçe teşkilatları yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

NEBATİ: ŞANLIURFA'YA YİNE BÜYÜK HİZMETLER KAZANDIRILACAK

Toplantıda vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, "İnşallah Zeynel başkan bundan önce Urfa’ya kim hizmet ettiyse, taş üstüne taş koyduysa onlara vefa göstererek, onları anarak bundan sonraki adımlarında Urfa’ya hizmet için çaba gösterecektir ve bunu yaparken şundan emin olacak ki Urfa’nın arkasında önce Urfa var. Cumhurbaşkanımız talimatıyla kendi,  şehrim olması nedeniyle buradayım seçim çalışması yapıyorum. Cumhurbaşkanımız ve kabinemside Urfa’da Büyükşehir belediyesi başkanın projelerinin arkasında olacak. Şanlıurfa yeni bir dönemde yine AK Parti ile Şanlıurfa'ya büyük hizmetler kazandıracaktır” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: BAYRAK YARIŞINDA ADAYIMIZ BEYAZGÜL, HİZMETİ BİR ADIM DAHA İLERİYE TAŞIYACAKTIR

Ardından kürsüye gelerek bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, AK Belediyecilik sayesinde Şanlıurfa'nın geçmişi ile bugünü arasında büyük farklar olduğunu belirterek belediyecilik anlayışını şehir merkezinin yanı sıra tüm ilçelere yaydıklarını söyledi. Başkan Çiftçi, "Şehirlerin sahibi halkımızdır. Şehirlerin tarihi ve hafızası vardır. Ecdat şehirleri inşa ederken kendi kültürünü ve yaşamını şehirlere nakşetmiştir. Şanlıurfa 12 bin yıllık bir şehir, Şanlıurfa tarihi ve kültürü ile projeleri hak eden bir şehir. Bugüne kadar ben de huzurunuzda peygamberler şehrini bugüne kadar yaşayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye Başkanları o şehrin değerlerini ortak payda olarak görürler. Emaneti iyi taşımanın gayreti içerisinde olurlar. İşte AK Parti belediyeciliği bunu en iyi şekilde başaran bir kadro olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı ile proje bu ülkenin gündemine girdi ve dolayısıyla AK Belediyeciliğin öyküsü burada başladı. Proje kendisine güvenenlerin topluma bir taahhüdüdür. Şimdi Zeynel Abidin Beyazgül AK adayımız 31'inden sonra tüm Şanlıurfalıların teveccühü ile yola devam edecektir. AK adayımızın projelerine şehir olarak hep birlikte enerji vereceğiz. 3 buçuk yıllık başkanlık dönemimde elimizden geleni yaptık. Şanlıurfa'ya çok güzel hizmetler kazandırdık. Her mahalleye ulaşmaya çalıştık. Bu süre içerisinde kangren olmuş sorunlara neşter vurmaya çalıştık ve bugün genişletilen yolları, bulvarları, kültür merkezleri, içme su arıtma tesisleri, alt ve üst yapıları ile Şanlıurfa gelişme gösterdi. Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti'de inanıyoruz ki adayımız bu bayrağı daha ileri götürecek. Bizler de yanında olacağız. Bu Projeler Şanlıurfa'nındır. Hep birlikte bunlara sahip çıkacağız" diye konuştu.

YILDIZ: AK BELEDİYELER, REFORMCU VE YENİLİKÇİ BELEDİYELERDİR

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise yaptığı konuşmada AK Belediyelerin reformcu yenilikçi belediyeler olduğunu belirterek halka hizmet şiarıyla çalıştıklarını söyledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçiye bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Yıldız projelerin Urfa’ya hayırlı olmasını diledi.

Yıldız konuşmasının devamında "Milletin köklerini geleceğe taşıyan büyük bir dava hareketi olan partimiz Şanlıurfa'da yerel yönetim anlamında da yine çok güzel çalışmalarla gündeme gelmeye devam edecektir. Doğaya duyarlı, genciyle bütünleşen, kadınlara değer veren, toplumun tüm dinamiklerini göz önüne alarak ilerleyen ve Şanlıurfa'yı belediyecilik hizmetleri ile de muhasır medeniyetler çizgisinin üstüne çıkarmayı amaçlamış AK belediyecilik yoluna devam edecektir. Bizim şiarımızda AK belediyeler, reformcu ve yenilikçi belediyelerdir. Bunu da Zeynel Başkanımız döneminde bir kez daha göreceğiz. AK belediyeler liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı enerji ile Şanlıurfa'da hizmeti en iyi yapan beledilerdir. Bıkmadan usanmadan hareket eden AK Kadrolardır. Bizim amacımız sadece sandıklardan birinci çıkmak değil vatandaşlarımızın ruhunda yer edinebilmektir. Bunun için Gönül Belediyeciliği diyerek yola devam ettik. Tüm bu çerçevede Zeynel Başkanımız Şanlıurfa'ya çok daha iyi bir vizyon kazandıracaktır" şeklinde konuştu.

BEYAZGÜL: AK PARTİ BİR AŞKTIR

Son olarak Projelerinin sunumu için kürsüye gelen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise, “AK Parti bir aşktır, bir sevdadır, bir duygudur,  işte AK Parti bir ailedir. Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı adaylığına beni uygun gören ve bana güvenen cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Yine bu dönemde benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Birazdan projelerimizi sunulacak bu projelerimizde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Başarının sırı inanmak ve ekip olarak çalışabilmek, ekip olarak çalışmanın bir takım özellikleri vardır ki, uygunun kabiliyetli kişiler bulmak. Bu ekiple uyum içerisinde çalışırken, hataları görmemek kabiliyetleri yukarı çekmek, işte bugün bir ekip çalışması sonucu lansmanı sunacağız. Şanlıurfa’ya ait projelerimizi size sunacağız sizinle paylaşacağız. Büyükşehir başkanı Nihat Çiftci’ye bugüne yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gayretle çalışmalarını sürdürdü benim il başkanlığı dönemimden uyumlu bir şeklide çalıştık. Ama projenin bir cesaret işi destek işi olduğunu ifade ettiler ki, ben buna katılıyorum. Projelerimize geçmeden önce ne büyük projen ne deseniz şunu derim: benim en büyük projem “ iki milyonun kardeşliği projesidir”  en büyük projem bu iki milyon kardeşime hizmet etmektir.” ifadelerini kullandı.

Lansman toplantısı Başkan Adayı Beyazgül'ün sunumu ile devam etti. Aday Beyazgül sunum sırasında vatandaşların sevgi gösterilerine teşekkür ederek Şanlıurfa'nın gelişimi için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Eklenme Tarihi: 17.03.2019 15:25

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı