Büyükşehir, Geleceğin Tenis Şampiyonlarını Yetiştiriyor

Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile Tenis Dünyası'nda geleceğin tenis şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Gençlerin boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için ücretsiz spor, sanat ve yaz kursları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'ya kazandırdığı Tenis Dünyası'nda geleceğin tenis şampiyonlarını yetiştiriyor.

Tenis Dünyası'nda tenis eğitimlerine başlayan gençler, uzman eğitmenler eşliğinde bir taraftan spor yaparken bir taraftan da tenisi öğrenerek Büyükşehir Belediyespor takımına alınmak için çalışıyor. 5 uzman eğitmenin verdiği eğitimlere yaşları 7 ila 16 arasında değişen 200 genç katılırken, yetişkinler de yeni başlayan kurslara 50 kişi katılıyor.

Açık ve kapalı kortları sayesinde Şanlıurfalılara yılın 12 ayı tenis yapmayı sunan tesiste çocuklar, gençler ve yetişkinlerin eğitimleri aralıksız devam ediyor.

Tenis Dünyası'na yoğun ilginin olduğunu belirten tenis antrenörleri, kurslardaki yetenekli çocukları Büyükşehir Belediyesi bünyesinde lisanslı sporcu olarak yetiştirdiklerini söyleyerek herkesi Tenis Dünyası'na beklediklerini söylediler.

Tenis Dünyası'nda kurs gören çocuklar da bu imkanı sağladığı için Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ettiler.

       

Eklenme Tarihi: 16.07.2019 14:09

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı