DUYURU - Gençlik Meclisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Yönetmeliğinin 5. maddesi gereğince Büyükşehir Belediyemizin Gençlik Meclis oluşturulacaktır. Yönetmeliğin 6. maddesi gereğince Gençlik Meclisi Üyesi olacak kişilerin “Kayıt Güncelleme” ya

Buna göre Meclis, Şanlıurfa'da ikamet eden 16 - 26 Yaş arasındaki;

a) İlçe Belediyeleri temsilcileri (17 kişi),

b) Harran Üniversitesi temsilcileri (25 kişi),

c) Genç Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri (17 kişi),

ç) Siyasi Parti İl temsilcileri (8 kişi)

d) Mahalle temsilcisi/Bireysel Katılımcı (18 kişi),

Başvuru yapanlardan BŞB Başkanlık Makamı tarafından uygun görülenlerin kabul edilmesiyle Gençlik Meclisi Üyeleri seçilecektir.

Yukarda belirtilen kimselerin 26 Temmuz 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Daire Başkanlığımıza başvuruda/bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

İlgililere İlanen Duyurulur

Ali Ferhat TÜRKMEN

BŞB Başkanı a.

STK ve Muh.İşl.Daire Başkanı

Başvuru Dilekçesi/Ön Form Daire Başkanlığımızdan temin edilebilir.

BAŞVURU ADRESİ:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı

Esentepe Mah. Vatan Cad.

M.A.İNAN Kültür Merkezi

(Urfa City AVM yanı)  2. Kat

Karaköprü/ŞANLIURFA

İrtibat: Emrah OĞUZ  05442200158

* Gençlik Meclisi üyelerinin belirlenmesini müteakip, Meclis Üye listesi ve Genel Kurul takvimi ilan olunacaktır.

Eklenme Tarihi: 18.07.2019 16:02