S PLAKA KİRALAMA İHALESİ HAKKINDA

"Büyükşehir Belediyemizce 100 Adet "S" plaka (50 Personel+50 Öğrenci)10 yılığına kiralama İhalesi 2886 sayılı kanunun açık artırma usulu ile gerçekleştirilmiştir. Söz konusu ihaleye yeterli sayıda başvuru olmaması nedeniyle Büyükşehir Belediyemiz Encümenince 15 günlük pazarlık sürecine bırakılması uygun görülmüştür. 15 günlük pazarlık süresine başvurular 07.11.2019 Perşembe günü saat 10.00'da sona erecektir..

"S" plaka kiralama ihalesine başvurmak isteyen vatandaşlarımız yukarıda belirtilen süre içerisinde Uçaksavar Kavşağı Yenişehir Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Yaşar Apt. (Büyükşehir Belediyemiz ek hizmet binası) Kat:2'de bulunan UKOME ve Tescil Şube Müdürlüğünde ihale dokümanını ücretsiz olarak görebileceklerdir. Ayrıca, ihaleye teklif vermek isteyen vatandaşlarımız 150 TL, Büyükşehir Belediyemiz veznelerine yatırarak ihale dokümanını almaları ve personel servisi için 225 TL, öğrenci servisi için 300 TL geçici teminat yatırmaları gerekmektedir."

Eklenme Tarihi: 04.11.2019 14:30