Şanlıurfa Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Güneydoğu'nun en büyük kitap fuarı olan '3.Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı' yoğun ilgi görüyor. Hafta sonu özellikle Şanlıurfalıların akın ettiği fuara katılım şimdiden 200 bine yaklaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 50'si yerel olmak üzere 200’e yakın şair-yazarın ve 160 yayın evinin katılımıyla düzenlediği '3.Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı'na katılım şimdiden rekor düzeye ulaştı. Hafta sonu çevre illerden de ailelerin akın ettiği fuarda bir yandan yazar söyleşileri sürerken, diğer yandan ünlü şair ve yazarların kendi kitaplarını imzalarıyla almak isteyen okur severler uzun sıralar oluşturdu.

4. gün itibariyle 200 bine yakın kitap severin ziyaret ettiği '3.Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı' gençlerin buluşma adresi haline gelirken, organizasyon vatandaşlardan tam not aldı. 11 Nisan Fuar Merkezinde 1 Aralık tarihine kadar sürecek kitap fuarını gezen kitap severler böylesine bir organizasyonu Şanlıurfa'ya kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ettiler.

Tüm Şanlıurfa halkını fuara davet eden ziyaretçiler, "Şanlıurfa'mızın böylesine yoğun geçen bir fuarla gündeme gelmesi bizleri mutlu ediyor. Şanlıurfa'nın bu tür görüntülerle yansıması gurur verici. Çok önemli yazarlarla bir arada olmamızı sağlayan Başkan Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ederiz" diye konuştular.

 

   

Eklenme Tarihi: 25.11.2019 14:59

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı