Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisinin 2020 Yılının İlk Oturumu Gerçekleştirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisinin 2020 yılı ilk oturumu Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında yapıldı.

13 İlçe Belediye Başkanı ve 71 Meclis üyesi olmak üzere toplamda 85 üyeden oluşan Büyükşehir Belediye Meclisi Şanlıurfa’nın geleceğini inşa etmek için gerekli olan tüm çalışmaları yapıyor.

2019’da yoğun toplantılar geçirerek birçok projenin yapılmasında imza atan Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 hizmet yılında büyük bir çalışma atağına geçiyor.

Meclis Oturumunun ardından bir açıklamada bulunan Başkan Vekili Kaytan, “2020 yılının ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Alınacak olan kararlarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2019 yılı çok yoğun ve verimli bir şekilde geçti. İnşallah 2020 yılında hizmetlerimizi kat kat artırarak Belediye Başkanımız başta olarak bütün çalışanları ile Şanlıurfa’mıza hizmet etmeleri noktasında çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 13.01.2020 16:12