Başkan Beyazgül, Ankara'da Temaslarda Bulundu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkent Ankara'da Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen programlara katılım sağladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi” programına katıldı.

Gün içerisinde Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantı'sına da katılım sağlayan Başkan Beyazgül, daha sonra Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi. Görüşmede Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'da devam eden çalışmalar hakkında Özhaseki'ye bilgiler aktaran Başkan Beyazgül, 2020 yılı içerisinde Şanlıurfa merkez ve ilçelerde yapılması planlanan projeler hakkında da Özhaseki ile fikir alış verişinde bulundu. 

Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Beyazgül, " Hayata geçen Kardeş Belediyeler Projesinin hayırlı olmasını diliyorum. AK Belediciliğin bir örneği olan Kardeş Belediyeler Projesi çok güzel çalışmalarla gündeme gelecektir. Ankara temaslarımızda ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki ile de görüştük. Kendisinin Şanlıurfa'ya özel bir ilgisi var. Çalışmalarımızı ve şehrimizi yakından takip ediyor. Bu yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Eklenme Tarihi: 15.01.2020 17:37

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı