Başkan Beyazgül, Başarılı Genç Yüzücüleri Tebrik Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı, 7-8 Mart tarihlerinde Adıyaman'da gerçekleştirilen 7 ilden 170 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Bölge Müsabakalarında büyük başarılar elde ederek kente madalyalarla dönmeyi başardı.

Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya daima destek verdiklerini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bireysel ve takım halinde önemli başarılarla kente dönen yüzücüleri makamında kabul ederek tebrik etti.

GENÇ YÜZÜCÜLER MADALYAYA DOYMADI

7 altın, 6 gümüş, 9 bronz madalya olmak üzere toplamda 22 madalya alarak 13 yaş erkeklerde bölge birincisi kızlarda ise bölge üçüncüsü olmayı başaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı 14 yaş erkeklerde ise bölge beşincisi oldu.

ŞANLIURFALI YÜZÜCÜLER YARI FİNALE KALDI  

4-5 Nisan 2020 tarihlerinde Diyarbakır'da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı finallerinde yarışmaya hak kazanan Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı, kendilerini makamında kabul ederek tebrik eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e şampiyonluk sözü veren yüzücüler, desteklerinden dolayı Başkan Beyazgül'e ve hocalarına teşekkür etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL: BİZ SPORA VE SPORCUYA DAİMA DESTEK VERİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya daima destek verdiklerini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 22 madalya alarak bireysel ve takım halinde önemli başarılarla kente dönen yüzücüleri tebrik ederek onlara verdikleri desteği sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Beyazgül, 'Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımının başarısı bizleri mutlu etmiştir. Onları bugün hocalarıyla beraber kabul etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Elde ettikleri başarılardan dolayı gerek hocalarını gerekse sporcularımızı tebrik ediyorum. Takım halinde ve bireysel anlamda büyük başarılar elde ettiler. Bu başarılara imza atan genç sporcularımızı daima destekleyeceğiz. Onları gelecekte daha başarılı yerlerde görmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz " dedi.

Başkan Beyazgül'ün ardından Türk Telekom Ortaokulu 8.Sınıf Öğrencisi, Genç Yüzücü Efe Yılboğa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı olarak 7-8 Mart tarihlerinde Adıyaman'da gerçekleştirilen 7 ilden 170 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Bölge Müsabakalarında elde ettikleri dereceleri aktardı.

        

Eklenme Tarihi: 10.03.2020 13:01

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı