Büyükşehir, İlçelerin Çehresini Değiştiriyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) Şube Müdürlüğü, Şanlıurfa'nın 13 ayrı ilçesinde altyapı kazıları sonrasında cadde ve sokaklarda bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Doğalgaz, Telekom ve enerji dağıtım şirketlerinin çalışma yaptığı daha önce kilitli parke taşı ile kaplanmış cadde ve sokakların altyapı kazılarından dolayı bozulan ve deforme olan kısımlarını tamir ederek kullanışlı hale getiren Büyükşehir Belediyesi AYKOME Şubesi diğer kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışma yürütüyor.

Enerji nakil hatlarını yer altına alındığı Viranşehir ilçesinde Yeni, Cumhuriyet ve Gölbaşı Mahallelerinde kazı çalışmaları nedeniyle bozulan kilit parkeli yollar Büyükşehir AYKOME ekiplerince tamir edilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında hasarlı kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor. Aynı zamanda bazı sokak ve caddelere yeni kaldırım çalışmaları yapılıyor.

VİRANŞEHİRLİLER BÜYÜKŞEHİR'İN HİZMETİNDEN MEMNUN

Enerji nakil hatlarının yer altına alınmasının ardından tahrip olan cadde ve sokaklarının Büyükşehir Belediyesi ekiplerince hızlıca onarılmasından duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyesinden Allah razı olsun. Enerji hatlarımız yer altına alındı. Daha sonra Büyükşehir ekipleri geldi çalışıyor sokaklarımızı onarıyor. Belediyemizin hizmetlerinden gayet memnunuz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) Şube Müdürlüğü Ekipleri,  Viranşehir ilçesinin yanı sıra Akçakale, Birecik, Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Siverek ve Suruç ilçelerinde de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Eklenme Tarihi: 16.03.2020 13:56

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı