Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Corona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, dezenfekte

ettikleri rutin olarak tekrar sürdürüyor.

Şanlıurfa genelinde vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanlarda her gün dezenfekte çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Hastaneler, Kamu Kurumları, Meydanlar, yoğunlukla kullanılan iş yerleri, Ana Artarler ve bir çok noktada devam ediyor.

Başlatılan çalışmalar kapsamında Kızılay Hizmet Binası, Sarayönü Caddesi, Buğday Pazarı Zahireciler Borsası, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Seyrantepe Mahallesinin tamamı dezenfekte edildi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi İçsular Ulaşım Şube Müdürlüğü tarafından Bozova ve Halfeti ilçesinde bulunan Marina ve Gemilerin dezenfekte çalışması yapılarak gerekli tedbirler alınıyor.

Vatandaşlar olası virüs kaynaklı rahatsızlıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan Büyükşehir ekiplerine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

  

Eklenme Tarihi: 26.03.2020 17:01

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı