Büyükşehir’den Madde Bağımlılığı Konusunda Konferans

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimine dokunarak sosyal katkı sağlamaya devam ediyor. Son olarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi iş birliğiyle Şanlıurfa Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen "Madde

Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklardan Kurtulma” konulu konferansa Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Güleser Bayraktar konuşmacı olarak katıldı.

Konferans, cezaevi mahkûmlarına yönelik önemli bir bilinçlendirme ve destek programı olarak düzenlendi. Bayraktar'ın konuşmasında, madde bağımlılığıyla mücadelede toplumun rolü ve aile desteğinin önemi vurgulandı. Etkinlikte ayrıca, cezaevi içinde rehabilitasyon ve yeniden topluma kazandırma süreçlerinde izlenen yol haritası ele alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi toplumsal sorumluluğunun bilincinde olarak bu tür etkinliklerin düzenlenmesini destekleyerek, cezaevi mahkûmlarının rehabilite olmalarına ve yeniden topluma kazandırılmalarına katkı sağlamayı hedefliyor. Bu tür programlar, yerel yönetimlerin sosyal sorumluluklarını yerine getirme çabalarının önemli bir örneğini teşkil ediyor.

Eklenme Tarihi: 06.07.2024 14:14