Büyükşehir Sorunsuz Bir Ulaşım Hedefi İle Çalışıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki araç ve yaya trafiğinin düzenlenmesi konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Valilik önü kavşak düzenleme çalışmaları tamamlanırken Karaköprü İlçesi'nde bulunan Gap Vadisi

Kolsuzoğlu Bulvarı üzerinde de kavşak düzenleme çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Şanlıurfa Valiliği önünde bulunan kavşak çalışmalarını tamamladı. Ekipler, yaya geçidi ve yol çizgi çalışmaları boyama işlemlerini de gece saatlerinde trafiğe engel teşkil etmeyecek şekilde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Karaköprü İlçesi'nde bulunan GAP Vadisi Kolsuzoğlu Bulvarı üzerinde de kavşak düzenleme çalışmalarına başlayan ekipler bölgede trafik akışını rahatlatacak önlemler almaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların şehrin estetiği ve trafik güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki günlerde de şehir genelinde benzer düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına devam ederek vatandaşların konforlu ulaşım imkânlarından faydalanmalarını sağlayacak.

Eklenme Tarihi: 08.07.2024 13:39

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı