Büyükşehir Zabıta Ekipleri Kurtlanmış Pirince El Koydu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, marketlere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde kurtlanmış çok sayıda pirince el koyarak imha etti.

Halk sağlığını korumaya yönelik kent genelinde denetimlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, marketlerdeki denetimlerine sıkı bir şekilde devam ediyor.

Kent genelindeki marketlere yönelik denetimler yapan ekipler, reyonlardaki ürünleri tek tek kontrol ederek, satışa uygun olmayan ürünlere el koydu.

Marketlerdeki pirinçleri yakından inceleyen zabıta ekipleri, bazı ürünlerin içinde kurt ve böcek olduğunu fark etti. Bunun üzerine reyonlardaki tüm ürünleri inceleyen ekipler, kurtlanmış ürünlere el koyarak marketlere cezai işlem uyguladı.

Zabıta ekipleri, vatandaşları ürün alırken son kullanma tarihinin yanı sıra ürünleri detaylı incelemeleri gerektiğini belirtti.

El konulan ürünler, Zabıta ekipleri gözetiminde imha edildi.

Eklenme Tarihi: 09.07.2024 08:44