Büyükşehir Futbol Yaz Okulu Geleceğin Futbolcularını Yetiştiriyor

Okullar tatile girdi, çocuklar soluğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin futbol yaz okulu kurslarında aldı. Uzman antrenörler eşliğinde antrenmanlara katılan çocuklar yaz tatilini yeşil sahalarda değerlendirirken zamanlarını daha verimli

kullanıyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin ve çocukların hizmetine sunulan 10 futbol okulu, 2 kaleci departmanı ile çocukların futbolculuk hayalleri gerçekleşiyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı olarak 2010-2016 doğumlu çocuklar için başlatılan futbol yaz okulu kurslarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın gençliğe verdiği değerin yansımaları yeşil sahalarda da kendini gösteriyor. Gençlerin sporla buluşması sağlanırken sağlıklı ve aktif bir yaz geçirmelerine katkı sağlanıyor.

Çocuklar Büyükşehir Belediyesine bağlı futbol dünyasında ısınma hareketleri, düz koşu, kondisyon, pas çalışması yaparken aileler de kendilerine ayrılan tribünlerde çocuklarının çalışmalarını heyecanla takip etti.

“ZAMANIMIZI VERİMLİ KULLANIYORUZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine sağladığı imkânlardan ötürü sporla iç içe bir yaz mevsimi geçirdiklerini söyleyen çocuklar hocalarının kontrolünde eğitim yaptıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

“ÇOCUKLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Aileler ise okulların tatil olması ile birlikte çocuklarının verimli zaman geçirmesi amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu futbol yaz okuluna geldiklerini, burada çocuklarının zamanlarını keyifli ve verimli geçirdiklerini ifade ederek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 11.07.2024 15:43

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı