Büyükşehir’den Birecik Kırsalında Rekor Çalışma

Birecik ilçesinde yapılan kırsal yol çalışmaları, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde önemli bir ilerleme kaydediyor. İlçede grup yolu niteliğinde olan Bağlarbaşı- Ayran ve Mezra Mahalleleri güzergâhına neşter vurularak bölge

sathi kaplama asfaltla buluşturuluyor.

Büyükşehir Kırsal Hizmetler Dairesi ekipleri Birecik ilçesinin en büyük Kırsal mahallerinden olan Bağlarbaşı-Ayran ve Mezra mahallelerinde yaklaşık 19 km'lik yolda sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal yollarda konforun artması ve ulaşımın rahat bir şekilde yapılması amacıyla yapılan çalışmalarla birlikte, Birecik ve çevresindeki mahallelerde yaşayan vatandaşların günlük yaşamlarının daha konforlu hale gelmesi bekleniyor.

Büyükşehir Belediyesinin ilçelerdeki altyapı yatırımları sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayacak. Kırsal bölgelerdeki ulaşımı kolaylaştırmak ve vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmak için çalışmalar aralıksız olarak sürecek.

Eklenme Tarihi: 11.07.2024 15:46