Başkan Mehmet Kasım Gülpınar Esnaf Duasına Katıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, tarihi hanlar bölgesinde yıllardır geleneksel olarak düzenlenen esnaf duasına katıldı. Esnafa hayırlı işler helal kazançlar temennisinde bulunan Başkan Mehmet Kasım

Gülpınar daha sonra tarihi hanlar bölgesini gezerek esnaflarla sohbet etti.

Şanlıurfa’da geleneksel hale getirilen ve Tarihi Balıklıgöl platosunda bulunan hanlar bölgesindeki esnafların bir araya gelerek hayırlı bereketli kazançlar için ellerini semaya açarak ettiği esnaf duasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da eşlik etti.

Sabahın erken saatlerinde aşağı çarşı esnafı ile dua eden Başkan Mehmet Kasım Gülpınar esnaflarla yakından ilgilenerek onların talep ve önerilerini dinledi.

Esnaf duasının ardından bölge esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Mehmet Kasım Gülpınar esnafların ilettiği talep ve öneriler ile ilgili talimat vererek sorunların çözümü noktasında ivedi bir şekilde çalışılmasını istedi.

Vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Fotoğraf taleplerini de geri çevirmeyen Başkan Mehmet Kasım Gülpınar daha iyi bir Şanlıurfa için çalıştıklarını kaydetti.

Esnaf duası ve Esnaf gezisi programında Başkan Mehmet Kasım Gülpınar’a Şanlıurfa Esnaf ve Odalar Birlik Başkanı Şefik Bakay, Şanlıurfa Göncüler Esnaf Dernek Başkanı Halil Göncü, Şanlıurfa Manifaturacılar Odası Başkanı Ramazan Elma, Şanlıurfa Terziler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yasin Küçük, Şanlıurfa Eskiciler Ve Kavaflar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Küp eşlik ettiler.

Eklenme Tarihi: 12.07.2024 13:22

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı