3. Göbeklitepe Okçuluk Turnuvası Sona Erdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Göbeklitepe Cup 3. Açık Hava Okçuluk Yarışması sona erdi. Yarışmada dereceye girenlerin ödüllerini, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım

Gülpınar ve Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tahir Güllüoğlu verdi.

 Harran Üniversitesi BESYO sahasında düzenlenen Göbeklitepe Cup 3. Açık Hava Okçuluk yarışması, kıyasıya mücadelenin ardından dereceye girenler belirlendi. Düzenlenen ödül töreninde ilk dörde girmeyi başaranlara ödülleri verildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile Şanlıurfa Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Harran Üniversitesi’nin de destekleriyle 10 – 13 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Göbeklitepe Cup 3. Açık Hava Okçuluk Yarışması, büyük bir heyecanla sona erdi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tahir Güllüoğlu, okçuluk turnuvasının düzenlenmesinde büyük destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ederek, bu desteklerin devamını beklediklerini kaydetti.

BAŞKAN GÜLPINAR: SPOR ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, burada yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Şanlıurfa’nın bir spor şehri olma yolunda ilerlediğini belirten Başkan Gülpınar, şöyle konuştu:

“Şanlıurfa her alanda olduğu gibi, gençlik ve spor konusunda da kendisine çok büyük hedefler belirleyen ve buna uygun altyapısını kuran bir şehirdir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğin başarılı sporcuların yetişeceği bir spor şehri olma yolunda teknik ve fiziki altyapıları tamamlayarak hızla ilerliyoruz. Tüm bunlarla beraber sosyal belediyeciliğin gereği olarak ilimiz genelinde yapılan bütün sportif faaliyetlere, etkinliklere maddi manevi katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Bu şehrin ruhunda olan spor kültürünü hepimiz çok iyi biliyoruz. Gençlerimizin yeni yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak, onları da ülke sporuna kazandırmak adına gerekli her türlü adımı atıyoruz. Şehrimizde spor yapılabilen alanları arttırmak, gençlerimizin spora teşvik edilmesini sağlamak için çalışmalarımızı ivedilikle sürdürüyoruz. Turnuvamıza 15 ilden 280 sporcu, 70 hakem ve antrenör katıldı. Bu turnuvada yer alan her bir sporcumuzu ben tebrik ediyorum. Hepinizin gösterdiği bu çaba ve azim, bizlere gurur ve umut veriyor. Türk okçuluk tarihinin ilk olimpiyat Avrupa ve Dünya şampiyonu olan, adını aynı zamanda dünya okçuluk tarihine altın harflerle yazdıran Mete Gazoz gibi sporcuların sayısının artmasını da bu şehrin Belediye Başkanı olarak canı gönülden tebrik ediyorum.”

Programın sonunda Başkan Gülpınar, sporcular ile birlikte ok attı.

Eklenme Tarihi: 13.07.2024 19:36

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı