Büyükşehir’den Hilvan Kırsalında Sathi Kaplama Asfalt Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde Aşağıkucak, Demoğlu, Dalca güzergâhını sathi kaplama asfalt ile buluşturdu.

Kırsal yollarda konforu artırmak, vatandaşların rahat ulaşım imkânlarından faydalanmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan ilçesi kırsal mahallelerinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Hilvan ilçesi kırsalında grup yolu niteliğinde olan Aşağıkucak, Demoğlu, Dalca güzergâhı tozdan arındırılarak sathi kaplama asfalt yapılarak daha kaliteli ve konforlu bir hale getirildi.

Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Karakucak Mahallesi Muhtarı İbrahim Karakucak daha önce bozuk olan yollarının çalışmalarla daha güzel ve konforlu hale geldiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Mahalle sakinleri de taleplerine ivedi bir şekilde çözüm üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek eskiden araçla geçerken sorun yaşadıkları yolun şimdilerde daha konforlu hale getirildiğini ifade ettiler.

Eklenme Tarihi: 16.07.2024 14:03

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı