Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Siverek’e Devasa Park

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 140 dönümlük Siverek Vadi Park çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte yeşil alan miktarını çoğaltmak amacıyla park yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İlçe çıkışında bulunan vadide toplamda 140 dönümlük alandaki Siverek Vadi Park çalışmasını tamamlayarak devasa parkı vatandaşların hizmetine sundu.

Bölgenin en büyük parkının Siverek İlçesine kazandırılmasından dolayı vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ettiler.

Yeşil alan ağırlıklı olarak tasarlanan parkta, 1 adet Restoran binası, 3 adet güvenlik binası, 1 adet tesis binası, 1 adet idari bina ve deposu, 5 adet seyir terası, 3 adet çeşme, 1 'er adet Basketbol, Futbol ve Voleybol sahası, 1 adet süs havuzu, 1 adet çim amfi,

150 araçlık otopark, 73 adet kamelya, 2 adet orta 300 metre derinlikte kuyu, 2 adet su deposu ve makine Odası (Toplam Hacim 1000 m³ ), 1 adet tek kuleli oyun grubu, yürüyüş yolları, kültür ve fizik alanları yer alıyor.

Eklenme Tarihi: 18.07.2024 12:54