Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Kavşaklarda Revizyon Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak adına kavşaklarda başlattığı kavşak revizyon çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Caddesinde kavşak düzenlemesine giden Büyükşehir Belediyesi, orta refüj ve yan yollarda

kent estetiğine uygun süsleme çalışmasını tamamlarken Balıklıgöl Kavşağında da düzenleme çalışması başlattı. Uçaksavar Kavşağında, GAP Vadisi Kavşağında ise çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, kent trafiğinde yaşanan yoğunluğun önüne geçmek amacıyla kavşak düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yoğun trafik akışı ve artan araç sayısı nedeniyle Maşuk TOKi, Spotpazarı ve Vilayet(Cumhuriyet Caddesi) oluşan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla ekipler tarafından başlatılan kavşak düzenleme çalışması tamamlandı.

Yapılan çalışmalar kapsamında, mevcut kavşak genişletilerek, trafik akışını daha düzenli hale getirecek yeni sinyalizasyon sistemleri kuruldu. Aynı zamanda, yayaların güvenliği için yaya geçitleri ve engelli vatandaşlar için uygun geçiş alanları oluşturuldu. Kavşakta kent estetiğine uygun süsleme çalışması yapıldı.

Kentteki trafik akışını rahatlatmak amacıyla başlatılan kavşak düzenleme çalışması kapsamında ekipler, Uçaksavar kavşağı ile Yeşiloğlu Bulvarında dönel kavşakları kaldırarak yeni kavşak düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

BALIKLIGÖL KAVŞAĞINDA REVİZYON ÇALIŞMASI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun yaşandığı Balıklıgöl Kavşağında kavşak düzenleme çalışması başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Balıklıgöl Kavşağında yaşanan trafik yoğunluğunu minimum seviyeye indirmek adına kavşakta revizyon çalışması başlattı. Kavşakta bulunan Palmiye ağaçları kontrollü bir şekilde yerinden sökülerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığında toprakla buluşturuldu.

Balıklıgöl Kavşağında Ekipler bu akşam Trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde çalışmalara başlayacaklar.

Eklenme Tarihi: 18.07.2024 14:43

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı