Büyükşehir’den Halfeti Ve Birecik Kırsalında Sathi Kaplama Asfalt Çalışması

Halfeti ve Birecik’te yollarda konforu artırmak, vatandaşların rahat ulaşım imkânlarından faydalanmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmasını

sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Halfeti İlçesi Yeşilözen, Dutluca, Özmüş, Bozok, Fincanlı, Birinci Hilali, İkinci Hilali, Akçayır, Kurttepe, Topuzoğlu, Çebekoğlu ve Kayalar Mahallelerinde birinci kat sathi asfalt çalışması tamamlandı. Birecik ilçesinde ise Haydar Ahmet, Küçük Haydar Ahmet, Asfalt öncesi Reglaj ve astar atma çalışmaları tamamlanırken Mezra ve Çerçi Mahalleleri arasındaki yolda Sathi asfalt çalışması başlatıldı.

Halfeti ve Birecik ilçe kırsalında grup yolu niteliğinde olan yollar tozdan arındırılarak sathi kaplama asfalt yapılarak daha kaliteli ve konforlu bir hale getirildi.

Mahallelerinde yapılan sathi asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Haydar Ahmet Mahallesi Muhtarı İbrahim Halil Sönmez daha önce bozuk olan yollarının çalışmalarla daha güzel ve konforlu hale geldiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Mahalle sakinleri de taleplerine ivedi bir şekilde çözüm üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek eskiden araçla geçerken sorun yaşadıkları yolun şimdilerde daha konforlu hale getirildiğini ifade ettiler.

Eklenme Tarihi: 22.07.2024 00:10

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı