Büyükşehir’den 3 İlçede Sathi Asfalt Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde bir yandan sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken diğer yandan kırsal alanlarda stabilize ve sathi asfalt çalışmasına devam ediyor. Kırsaldaki yol ağına büyük önem veren Şanlıurfa Büyükşehir

Belediyesi’nin Bozova, Birecik ve Suruç ilçesinde başlattığı sathi asfalt çalışması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. 

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın öncülüğünde yürütülen çalışmalar, mahalle sakinlerinin ve muhtarların aktif katılımıyla koordineli bir şekilde ilerliyor.

Ekipler, Birecik ilçesindeki Haydar Ahmet ve Küçük Haydar Ahmet mahallesindeki sathi asfalt çalışmasını tamamladı. Bozova İlçesi Akmağara, Tavşan ve Eğrice Mahallesindeki çalışmalarını sürdüren ekipler, Suruç İlçesi 11 Nisan, İlgili ve Gölen mahallesinde ise stabilize yol çalışmasına devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak mahalle sakinleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'a teşekkür ederek, yıllardır yapılmayan yolların konforlu bir hale geldiğini söylediler.

Eklenme Tarihi: 24.07.2024 15:47

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı