Büyükşehir’den Siverek’te Beton Yol Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İlçesine bağlı kırsal mahallelerde alt yapı çalışmasını tamamladığı yollarda çelik hasırlı beton yol çalışması başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal alanda yatırımlarını hızla sürdürerek daha konforlu yol ağını genişletiyor. Bu kapsamda Siverek ilçesinde uzun ömürlü olacak olan beton yol çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Siverek ilçesine bağlı Avucak, Avurtepe, Bozköy, Yeniceli, Nohut, Dalkaya ve Sofuca mahallesini kapsayan 18 kilometrelik grup yolunda uzun ömürlü çelik hasırlı beton yol çalışması gerçekleştiriyor.

Yıllardır yollarının bozuk olduğunu anlatan mahalle sakinleri, hasırlı beton yol çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 25.07.2024 16:41