Üniversite Adayları Doğru Tercihi Büyükşehirle Yapıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Üniversite adaylarına tercih desteği sağlıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren üniversite adaylarına rehberlik desteği veriyor.

Uzman eğitmenler, puana göre öğrencilere yol gösteriyor.

Gençlik Merkezinde tercih dönemi olan 25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında öğrencilere destek sağlanacak.

Gençlik Meclisinin üniversiteye gidecek olan adaylara tercih konusunda yardımcı olduklarını ifade eden Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Murat Topal, YKS tercih dönemlerinde saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında üniversite adaylarına destek sağladıklarını söyledi.

Üniversite tercihlerini yapmaya gelen adaylar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından oluşturulan Tercih Merkezine gelerek tercihlerini yaptıklarını belirterek, bu imkanı sağladığı için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 26.07.2024 09:08