Viranşehir, Büyükşehir’in Asfalt Çalışmalarıyla Yenileniyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ilçesinde birden fazla noktada sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Şırnak Mahallesinde asfalt öncesi hazırlıklarını tamamlayan ekipler yolu sıcak asfalt ile kapladı.

Şanlıurfa’da asfalt sezonunu iyi bir şekilde değerlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde üst yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Viranşehir ilçesinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu şebeke döşeme çalışmaları devam ederken aynı paralelde üst yapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt serim çalışmaları hızla ilerliyor.

Birden fazla cadde ve sokakta kendi ekip ve ekipmanları ile uzun ömürlü sıcak asfalt serimi yapan Fen İşleri Dairesi ekipleri Viranşehir ilçesinde konforlu ve güvenli yol ağını genişletiyor.

Viranşehir ilçesinde devam eden sıcak asfalt serimi çalışmaları nedeniyle vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a ve saha ekiplerine teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 29.08.2024 16:10