Çocuklar Yaz Kampı İle Unutulmaz Anlar Yaşadı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği, sakin şehir Halfeti ile Bozova Çatak Sosyal Tesislerinde düzenlenen “Doğanın Kâşifleri” Yaz Kampı ilçelerden gelen öğrencilerin kamp deneyimi yaşamalarını sağladı. Şanlıurfa Büyükşehir

Belediyesi Genel Sekreteri Mithat Can Kutluca da  çeşitli oyunlara eşlik etti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi koordinesinde Halfeti ve Bozova’da ikincisinin düzenlediği kamp programında çocuklar ve gençler doğayla iç içe vakit geçirmenin tadını çıkardılar. Kampa katılanlar, tekne turu, resim, müzik, doğa yürüyüşü, satranç gibi pek çok etkinlikten faydalandı.

Kampa katılanlar iki gün boyunca voleybol, halat çekme, dart, langırt turnuvası, sabah sporu, doğa yürüyüşü, gökyüzü gözlemi, müzik ve açık hava sineması gibi aktivitelerle dolu dolu bir zaman geçirdiler.

Çocukların en çok eğlendiği etkinlik halat çekme olurken en beğenilen aktivite ise Halfeti’nin eşsiz manzarası arasında yapılan tekne turu oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mithat Can Kutluca da çocuklara aktivitelerde eşlik etti.  Hatıra fotoğrafları çekildi, hafızalarda unutulmayacak bir anı kaldı.

İki gün süren etkinlikler kapsamında çocuklar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı doğayla iç içe olan Bungalov evlerde ve Halfeti ilçesinde bulunan İncisu Sosyal Tesisleri’nde konakladı.

İlk defa kampa geldiklerini kaydeden çocuklar burada unutulmaz bir deneyim yaşadıklarını, çeşitli oyunlar oynadıklarını ve bu oyunlar sayesinde çok eğlendiklerini ifade ederek kendilerine bu imkânı sağladığı, çocuklara ve gençlere verdiği önemden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Gençlik merkezlerinde 19 farklı branşta çocuk ve gençlere eğitim ve kurslar veriyor. Gençler, Büyükşehir ile geleceğe ümitle bakıyor.

Eklenme Tarihi: 30.08.2024 22:46

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı