Büyükşehir’den Eyyübiye İlçesi Çamurlu Mahallesinde Asfalt Öncesi Hazırlık

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesine cadde genişliğinde yol kazandırıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, merkez ilçeler başta olmak üzere 13 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Çamurlu Mahallesinde yol sorununu çözüyor. Alt yapısı tamamlanan yolda asfalt serimi yapılacak

Şanlıurfa merkezinde açtığı bulvarlar ve kavşak projeleri ile şehrin trafiğini rahatlatmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforu için çalışmalarını sürdürüyor.

Alt ve üst yapı anlamında Şanlıurfa’nın yol sorunlarını kalıcı şekilde çözmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesinde 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki yolu sıcak asfalt ile buluşturacak.

Çamurlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Kaya mahallelerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek yeni yapılan yol sayesinde okula gidecek olan öğrencilerin mağduriyet yapamayacağını söyledi.

Muhtar Kaya, yeni yol yapılmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkürlerini iletti.

Eklenme Tarihi: 31.08.2024 13:04

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı