Keme Bostanası

Malzemeler (6 Kişilik)
1 kg keme
½ demet maydanoz 
6-7 yeşil soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber 
2 tatlı kaşığı pul biber

Hazırlanışı
Kemeler temizlendikten sonra iyice haşlanır, zar iriliğinde doğranır. Yeşil soğan ve maydanoz ince doğranıp tuz, karabiber, pul biber ilave edilerek karıştırılır, servis tabağına alınır. Kemenin topraktan çıkarıldığı nisan-mayıs aylarında yapılır.

Kaynak: Tandırlıktan Gelen Lezzet / Lütfiye AKALIN

Eklenme Tarihi: 07.02.2017 10:29

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanır. Daha fazla bilgi için çerez politikamızı okuyun.