İsot Salatası

Malzemeler (6 Kişilik)
1 kg taze kırmızı biber
1 çay bardağı limon suyu
4-5 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı 
Tuz

Hazırlanışı
Ateşte közlenen biberlerin kabukları soyularak doğranır, servis tabağına boşaltılır. Limon suyunun içerisine zeytinyağı, dövülmüş sarımsak ve tuz konularak karıştırılır ve közlenmiş biberlerin üzerine dökülür.

Kaynak: Tandırlıktan Gelen Lezzet / Lütfiye AKALIN

Eklenme Tarihi: 07.02.2017 10:30

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanır. Daha fazla bilgi için çerez politikamızı okuyun.