İsot Reçelli Yumurta

Malzemeler (2 Kişilik)
1 yemek kaşığı biber salçası
4 adet yumurta
½ çay bardağı sadeyağ

Hazırlanışı
Tavaya konulan yağ ısınınca biber salçası eklenerek kavrulur. Bir kâseye kırılıp çırpılan yumurta tavaya dökülür ve biber salçasıyla karıştırılarak pişirilir. Biber salçası tuzlu olduğu için tuz ilavesine gerek yoktur.

Kaynak: Tandırlıktan Gelen Lezzet / Lütfiye AKALIN

Eklenme Tarihi: 07.02.2017 11:14

Diğer İçerikler


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanır. Daha fazla bilgi için çerez politikamızı okuyun.