Yoğurtlu Yumurta

Malzemeler (4 Kişilik)
1 kg yoğurt
Küçük bir baş sarımsak
6 tane yumurta
1 çay bardağı sadeyağ 
Tuz

Hazırlanışı
Genişçe bir kapta sarımsaklı yoğurt hazırlanır. Diğer taraftan geniş bir tavaya yağ konularak ısıtılır. Bir kap içerisine yumurtalar kırılıp tuz ilave edilerek iyice çırpılır, kızgın yağın içerisine dökülerek omlet şeklinde pişirilir. Pişen yumurtalar sarımsaklı yoğurdun içerisine oturtularak servis yapılır.

Kaynak: Tandırlıktan Gelen Lezzet / Lütfiye AKALIN

Eklenme Tarihi: 07.02.2017 11:05

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanır. Daha fazla bilgi için çerez politikamızı okuyun.