Gençlik Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sportif etkinliklerde dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar

ile Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, turnuvaların kapanış töreninde tenis oynadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak düzenlediği Dart ve Tenis Turnuvası sona erdi.

Tenis Dünyasında düzenlenen ödül törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Genel Sekreter Mithat Can Kutluca, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve çok sayıda davetli katıldı.

Dart ve Tenis turnuvasında başarı elde eden sporculara ödülleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter Mithat Can Kutluca ve diğer katılımcılar tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, gençlerle tenis oynadı. Başkan Gülpınar, gençlerle oynadığı tenisin ardından Başkan Çiftçi ile masa tenisi oynadı.

 BAŞKAN GÜLPINAR, ‘’GENÇLERLE DAHA GÜZEL VE YAŞANABİLİR BİR ŞANLIURFA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’

Gençlere daha güzel ve yaşanabilir bir Şanlıurfa bırakmak için kentin idarecileri olarak çalışmalar yürüttüklerini ve sportif alanlarda yeni atılımlar gerçekleştireceklerinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, ‘’Gençleri görünce bizlere daha bir şevk ve daha bir aşk geliyor. Gençler için ne kadar çalışsak azdır. Ben Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanıyım ama öncelikle çocukların ve gençlerin belediye başkanıyım. Gençlerde ümit var. Şanlıurfa’ya bakış açılarını, çocuklarda bile gördüğüm, hissettiğim o bakış açısı, onların o gözlerinin içerisindeki ışıltılar gerçekten bizleri çok daha fazla çalışmaya teşvik ediyor. Biz öncelikle ne yapacaksak geleceğin gençleri olan bu çocuklara destek sağlayacağız. Yöneticilikte hedefimiz kesinlikle bu olacaktır. Gençlerimize güzel bir Şanlıurfa bırakabilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Sporun çeşitlendirilmesi açısından bu tip tesislerin çok önemi var. İnşallah bizler daha farklı spor kategorilerinde ve daha farklı branşlarda da böyle güzel tesisleri Şanlıurfalı gençlerin hizmetine kazandırmak için bütün gayretimizi ortaya koyacağız. Spor etkinliklerine 5 binin üzerinde çocuk ve gencimiz katıldı. Önemli olan burada ödüller kazanmak değildir. Önemli olan yoğun katılım sağlamaktır ve 5 binin üzerinde gencimiz spor faaliyetlerine katılmıştır. Tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu ödüller dilerim ki geleceğin sporcularını yetiştirmek için de bir başlangıç olur’’ dedi.

 BAŞKAN ÇİFTÇİ, ‘’GENÇLERİMİZİ SPORTİF ALANLARDA DESTEKLEYECEĞİZ’’

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Şanlıurfa'da yetenekli sporcuların teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayarak gençlerimizi sportif alanlarda destekleyeceğiz" dedi.

Eklenme Tarihi: 20.05.2024 08:13

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı